Evenement

Algemene informatie

Datum
zaterdag 20 mei 2017
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
16.00
Locatie
Rotterdam-The HAgue Airport

ROTTERDAM – Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren wij in samenwerking met de stichting AIRnieuws Nederland weer een luchtvaartbeurs. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het nieuwe Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, in de zaal “Dakota” op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuig-modellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Rondleiding

Op zaterdag 20 mei 2017 zal ook Rotterdam The Hague Airport vertegenwoordigd zijn op de Luchtvaartbeurs, die gehouden wordt in het WorldHotel Wings. De luchthaven zal met een informatiestand aanwezig zijn en biedt tevens de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven voor een kijkje achter de schermen tijdens een bus-rondrit. Operationeel is het (in tegenstelling tot voorgaande jaren) misschien niet mogelijk om fotostops te houden tijdens deze rit. Deze (gratis) rondleiding vindt plaats op dezelfde dag van ca. 14.00 tot  ca. 15.30 uur.

Inschrijven hiervoor kan alleen in de informatiestand op de beurs vanaf 10.00 uur (echter: zolang er plaats beschikbaar is!) Om teleurstellingen te voorkomen is tijdige aanmelding dus gewenst.

Neemt u dan uw identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort) mee en wees bewust dat er géén vloeistoffen en scherpe voorwerpen mee mogen tijdens de rondleiding.

Berereikbaarheid
Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 mei 2017 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen. Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis en kost €1,- het eerste uur, daarna €2,- per uur. Een dagkaart kost €10,-.

Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur ongeveer 25 minuten) en vanaf Metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 5 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Tafels van circa 140×80 cm kunnen gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge [leo.hoogerbrugge@gmail.com]).

De organisatie van de Dutch Spotters Convention is in samenwerking met AIRnieuws Nederland. Deze stichting promoot de luchtvaarthobby via een website voor de luchtvaartenthousiast. Leden van deze organisatie zullen aanwezig zijn en hebben ook een stand. Voor meer informatie over AIRnieuws Nederland zie www.airnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.