Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 7 mei 2019
Aanvangstijd
13:00 uur
Eindtijd
16:00 uur
Locatie
Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht Airport
Meer informatie
aviationcompetencecentre.nl

Ben jij geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met vliegtuigen, helikopters en techniek? En vind jij het leuk om te sleutelen? Kom dan bij ons kijken! Er zijn diverse mogelijkheden om meer te weten te komen over het Aviation Competence Centre.

Wij leiden de nieuwe generatie luchtvaarttechnici op, mensen die goed zijn in hun vak, belangrijke beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen.

Na het behalen van dit MBO-diploma kun je gaan werken bij bedrijven die vliegtuigen en vliegtuigonderdelen maken, onderhouden, inspecteren en reviseren. Als Eerste monteur vliegtuigonderhoud, Technicus Mechanica of Technicus Avionica werk je over de gehele wereld. Van de leerlingen die in de zomer van 2018 hun diploma behaalden zijn reeds 95% aan het werk.

Ook vinden onze mensen werk in andere branches waar het belangrijk is om inzicht te hebben in techniek.

Natuurlijk kun je ook na het behalen van je diploma een HBO-opleiding gaan volgen.
Wij zijn gevestigd vlakbij het vliegveld Maastricht Aachen Airport. Een kleinschalige school in een veilige omgeving waar leerlingen persoonlijke begeleiding krijgen. Vanaf het eerste jaar krijg je zowel les in de klas als in onze eigen hangar waar je zelf kunt sleutelen aan vliegtuigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.