Evenement

Algemene informatie

Datum
maandag 20 maart 2023
Aanvangstijd
13:00
Locatie
Lelystad
Meer informatie
aisflightacademy.com

Tijdens de informatiedag/webinar voorzien wij je van alle informatie ten aanzien van de opleiding tot piloot. Daarnaast staan het personeel, studenten en piloten voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Na afloop krijg je een rondleiding en kun je in de hangaars onze vliegtuigen en simulatoren bekijken.

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de reguliere informatiedagen een één op één informatie gesprek in te plannen.

  • Wanneer je je hebt aangemeld voor de webinar ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de webinar via Zoom.
  • De link zal de dag voor de webinar worden verzonden. Als de webinar op maandag gepland staat ontvangt u deze link de vrijdag ervoor.

* Informatiedag: Op locatie, AIS Flight Academy te Lelystad
* Webinar: Online informatiedag, via Zoom

Belangrijke aanvullende informatie: Wij houden rekening met alle actuele maatregelen omtrent het coronavirus. Op dit moment zijn er geen maatregelen. Heeft u klachten en blijkt u corona te hebben? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak met ons.

Vind u het toch prettiger om op afstand kennis te maken met AIS Flight Academy? De Webinar is online en kan dus volledig op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.