Evenement

Algemene informatie

Datum
maandag 7 februari 2022
Aanvangstijd
18:30
Locatie
Online
Meer informatie
aisflightacademy.com

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de reguliere informatiedagen een één op één informatie gesprek in te plannen.

 • Wij houden rekening met alle actuele maatregelen omtrent het coronavirus, hierdoor zijn de mogelijkheden voor wat betreft de rondleiding en de proefvlucht in de simulator beperkt.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de webinar ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de webinar via Zoom. Dit zal de dag voor de webinar worden verzonden. Als de webinar op maandag gepland staat ontvangt u deze link de vrijdag ervoor.

1 reactie op “AIS Flight Academy Informatiemiddag – Webinar

 1. Layla Al maghrabi schreef:

  Beste mevrouw/heer,
  Ik zou het heel fijn vinden als ik de informtiemiddag op maandag 7 februarie 2022 deel kan nemen. Ik denk eraan om de piloot opleiding te volgen maar ik heb natuurlijk meer informatie nodig over de opleiding zichzelf en over de academy. Ik volg nu een schakel traject en ik moet mijn vervolg opleiding kiezen en opendagen of meeloop dagen bijwonen.
  Groeten,
  Layla Al mghrabi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.