Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 10 februari 2022
Aanvangstijd
19:30
Locatie
Online
Meer informatie
aisflightacademy.com

Tijdens de informatiedag/webinar voorzien wij je van alle informatie ten aanzien van de opleiding tot piloot. Daarnaast staan het personeel, studenten en piloten voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Na afloop krijg je een rondleiding en kun je in de hangaars onze vliegtuigen en simulatoren bekijken.

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de reguliere informatiedagen een één op één informatie gesprek in te plannen.

 • Wij houden rekening met alle actuele maatregelen omtrent het coronavirus, hierdoor zijn de mogelijkheden voor wat betreft de rondleiding en de proefvlucht in de simulator beperkt.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de webinar ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de webinar via Zoom.Dit zal de dag voor de webinar worden verzonden. Als de webinar op maandag gepland staat ontvangt u deze link de vrijdag ervoor.

* Informatiedag: Op locatie, AIS Flight Academy te Lelystad
* Webinar: Online informatiedag, via Zoom

Belangrijke aanvullende informatie: Zoals aangegeven houden wij rekening met alle actuele maatregelen omtrent het coronavirus. Wij houden op dit moment in het gebouw 1,5 meter afstand van elkaar en dragen een mondkapje als je je niet op een vaste plaats bevind.

Mocht je je niet kunnen vinden in de bovenstaande maatregelen of het toch niet prettig vinden om langs te komen, is het altijd mogelijk om een webinar bij te wonen. Dit is online en kan dus volledig op afstand.

1 reactie op “AIS Flight Academy Informatieavond – Webinar

 1. Layla Al maghrabi schreef:

  Beste mevrouw/heer,
  Ik zou het heel fijn vinden als ik de informtiemiddag op maandag 7 februarie 2022 deel kan nemen. Ik denk eraan om de piloot opleiding te volgen maar ik heb natuurlijk meer informatie nodig over de opleiding zichzelf en over de academy. Ik volg nu een schakel traject en ik moet mijn vervolg opleiding kiezen en opendagen of meeloop dagen bijwonen.
  Groeten,
  Layla Al mghrabi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.