Evenement

Algemene informatie

Datum
maandag 5 september 2022
Aanvangstijd
13.00
Locatie
Lelystad

Tijdens de informatiedag/webinar voorzien wij je van alle informatie ten aanzien van de opleiding tot piloot. Daarnaast staan het personeel, studenten en piloten voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Na afloop krijg je een rondleiding en kun je in de hangaars onze vliegtuigen en simulatoren bekijken.

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de reguliere informatiedagen een één op één informatie gesprek in te plannen.

  • Wij houden rekening met alle actuele maatregelen omtrent het coronavirus, hierdoor zijn de mogelijkheden voor wat betreft de rondleiding en de proefvlucht in de simulator beperkt.
  • Wanneer je je hebt aangemeld voor de webinar ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de webinar via Zoom.Dit zal de dag voor de webinar worden verzonden. Als de webinar op maandag gepland staat ontvangt u deze link de vrijdag ervoor.

* Informatiedag: Op locatie, AIS Flight Academy te Lelystad
* Webinar: Online informatiedag, via Zoom

Aanmelden via de website: www.aisflightacademy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.