Evenement

Algemene informatie

Oliebollenvluchten Oostwold Airport
Datum
zaterdag 23 april 2016
Locatie
Oostwold International Airport
Meer informatie
www.oostwold-airport.nl

OOSTWOLD – Om 2016 goed te beginnen organiseren we op ons vliegveld Oostwold op zaterdag 23 April de tweede Oostwold Airport Pancake Fly-in. Het is de traditie om het vliegseizoen te beginnen met pannenkoeken op Oostwold. Iedereen is van harte welkom op Pannenkoeken te komen eten. Heb je geen vliegtuig ben je ook welkom.

Kom met je vliegtuig of helikopter naar Oostwold, het vliegveld is open vanaf 09.00 tot einde dag. De pannenkoeken worden door het Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse uit Midwolda gebakken , de beste die er zijn, en tussen 12.00 en 14.00 uur op het café terras van het vliegveld geserveerd. Er zijn pannenkoeken naturel, met appel of spek. Ze worden opgediend op het terras op het vliegveld aan lange eettafels. De pannenkoeken kosten € 5,00.
Pannenkoeken, koffie en andere versnaperingen zijn deze dag de basis voor ongedwongen gesprekken. Behalve piloten (en hun passagiers) zijn inwoners van Oostwold, de vrijwilligers van het tweejaarlijkse vliegfeest en anderen die zich betrokken voelen van harte welkom.

Vliegend binnenkomen

Er wordt gerekend op veel binnenkomend en uitgaand verkeer, houdt rekening met de vliegprocedures van ons vliegveld. Kijk op de site voor de procedures en landingstarieven.

Pannenkoeken

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel pannenkoeken we moeten laten bakken, verzoeken we jullie om je vliegtuig(registratie), naam van de vlieger en aantal passagiers aan ons door te geven via: ria.swarts@oostwold-airport.nl. Dit kan tot 3 dagen van te voren. Bellen mag ook 0597-551490.

Prijzen deelname
Pannenkoeken plus landingsgeld voor vliegtuigen die vallen in de geluidsklasse 3-8, en dat zijn de
meeste.

2 persoons vliegtuigen en MLA’s € 16,00
4 persoons vliegtuigen tot 1500 kg MTOW (bijv. Cessna 172, Piper Archer) € 22,50

Valt je vliegtuig hier niet onder neem dan contact op met ons Kom je alleen pannenkoeken eten dan kost een pannenkoek € 5,00 Tot ziens op Oostwold Airport (EHOW)

adv pancake fly in 23 april copy

Oostwold Airport 2016 Event Kalender (onder voorbehoud)
23 April 2de Oostwold Pancake Fly-in
21 en 22 Mei NVAV meeting
9 en 10 Juli 1ste Oostwold Fly-in
30 Juli t/m 7 Augustus The ultimate Harvard Flying Experience Week
27 en 28 Augustus 1ste Oostwold Helicopter Fly-in
24 September Open Hangar Day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.