Jaarabonnement Magazine

Abonnement Piloot en Vliegtuig Magazine

Met een abonnement op Piloot en Vliegtuig ontvang je 12 x per jaar een prachtig magazine. boordevol reportages, reisverslagen, foto’s, columns en nieuws. Bovendien heb je ook nog eens toegang tot het online archief op onze website, waar je een aantal voorgaande jaargangen kunt vinden.

• 12 x per jaar het magazine op de mat
• onbeperkt toegang tot online archief
• alle edities (ePapers) online lezen
• deze aanbieding is geldig in Nederland
• jaarabonnement met PME Legend weekendtas cadeau
  voor € 147 per jaar

Welkomstcadeau: PME Legend canvas weekendtas

Deze grote canvas weekendtas is dé perfecte reispartner, zowel voor een weekendtrip als lange reis. Robuuste canvas tas met 100% leren details, twee leren hengsels en een lange afneembare canvas riem. Zo kun je de tas ook over je schouders dragen. Afmetingen: L70 cm x H40 cm  x D30 cm. Winkelwaarde € 79,95 en afkomstig uit de PME legend collectie.

Let op: het welkomstcadeau is leverbaar zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Woon je niet in Nederland?

Woon je niet in Nederland maar wil je ook graag een abonnement op Piloot en Vliegtuig? Dat kan uiteraard, wij versturen het magazine over de hele wereld! Wel berekenen we een toeslag voor de verzendkosten. Voor het afsluiten van het ‘buiten Nederland’ abonnement kun je contact opnemen met onze abonneeservice via +31(88)2266648 of mail naar abonnement@eisma.nl.