Wij zijn blij met onze abonnees en dat willen wij laten weten ook! Als abonnee profiteer je van veel voordelen op pilootenvliegtuig.nl. En zo geven we dus echt ‘vleugels’ aan jouw passie.

Extra's voor abonnees van Piloot en Vliegtuig

We hebben hieronder de grootste voordelen voor abonnees op een rijtje gezet. Bekijk deze 4 voordelen hieronder.

1. Premium berichten online

Nieuw! Vanaf nu hebben abonnees altijd en overal toegang tot alle Premium artikelen op pilootenvliegtuig.nl. Deze artikelen, foto’s en video’s zijn speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig en Premium leden. Je herkent ze aan het groene Premium-label.

Als abonnee heb jij niet alleen onbeperkt toegang tot de nieuwste Premium artikelen en video’s en foto’s, maar ook tot ruim 10.000 berichten in het online ‘Premium’ archief.

2. Lees Piloot en Vliegtuig magazine online

Handig! Je kunt het nieuwste nummer van Piloot en Vliegtuig ook online lezen. En hierin staan extra links naar video’s of foto’s. Dan kun je net even wat extra’s bekijken of lezen. Zo kun jij het nieuwe meinummer (nr. 5-2021) hier online lezen. Of wil je een eerder verschenen nummer lezen? Log in met je online account of activeer je account.

3. Online ‘magazine archief’

Wist je dat je ieder nummer van Piloot en Vliegtuig Magazine ook online kunt lezen? Deze verschenen nummers staan in de categorie Magazine. Hier staan alle verschenen nummers van Piloot en Vliegtuig sinds 2011. Dit zijn dus maar liefst 120 magazines. En jij als abonnee kunt ze allemaal online lezen- nadat je bent ingelogd met je persoonlijke account.

4. 50% korting op e-books in webshop

Als abonnee krijg jij 50% korting op alle e-books in de webshop van Piloot en Vliegtuig. Deze korting wordt automatische verrekend in je winkelmandje bij het afrekenen als je bent ingelogd. Dus een reden des te meer om je account te activeren.

Inloggen of account activeren

Met je persoonlijke account (op basis van e-mail of gebruikersnaam en wachtwoord) kun je direct inloggen (via de knop ‘Inloggen’ – rechtsboven op website).

Inloggen voor abonnees

Heb je nog geen online account? Dan kun je deze hier activeren.

  • EXTRA’S VOOR ONZE ABONNEES
  • Lees alle magazines ook online (inclusief extra video- en fotolinks).
  • Onbeperkt toegang tot online ‘magazine’ archief
  • Onbeperkt toegang tot alle Premium online artikelen
  • 50% korting op e-books in de webshop

Ook voordeel pakken?

Ben je nog geen abonnee van Piloot en Vliegtuig, maar wil je wel je ook graag profiteren van bovenstaande voordelen? Word ook abonnee en dan pak je direct je voordeel!