Nieuws

FRANKFURT – De Turks-Duitse vakantieluchtvaartmaatschappij SunExpress heeft een tweede Boeing 737-800 NG gespoten in een speciale kleurstelling van het Bundesliga voetbalteam SGE Eintracht Frankfurt.

SunExpress parkeerde vorige week parkeerde op Frankfurt am Main ook de tweede Boeing 737-800 met de vorige speciale kleurstelling van Eintracht. Dit toestel vliegt sinds 2020 met de speciale lak en verving de eerste speciaal gelakte 737.

De luchtvaartmaatschappij is van plan beide vliegtuigen in speciale kleuren te laten vliegen. Net als bij de tweede speciale kleurstelling liet de luchtvaartmaatschappij fans voorafgaand aan de derde speciale kleurstelling stemmen over het kleurenschema.

Foto’s: SunExpress.

1 reactie op “Voetbalfans bepalen uiterlijk 737’s SunExpress (video)

  1. Iets voor Herpa of Skymarks om het in model uit te brengen.