Nieuws

DUBAI – De Havilland Aircraft of Canada Limited (DHC) heeft tijdens de Dubai Airshow 2023 een overeenkomst getekend met Falcon Aviation voor de levering van twee Quick Change (QC) kits voor hun Dash 8-400-vloot.

Ook Advantage Air Travel Limited uit Kenia klopte bij DHC aan voor de levering van een Quick QC-kit ter ondersteuning van het bedrijfsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. De kit biedt gebruikers van de Dash 8 extra flexibiliteit om snel van configuratie te wisselen.

DHC introduceerde tijdens de Farnborough International Airshow 2022 drie vrachtvarianten voor de Dash 8-400-turboprop. De gelanceerde oplossingen omvatten Quick Change (QC), Package Freighter (PF) en Freighter with Large Cargo Door (F-LCD).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.