Nieuws

SINGAPORE – ST Engineering in Singapore heeft de eerste van drie in opdracht van Japan Airlines omgebouwde A321-200 P2F vrachtvliegtuigen afgeleverd. De ombouw begon in mei van dit jaar.

De conversies van de drie vliegtuigen worden uitgevoerd door ST Engineering in Singapore onder leiding en toezicht van ST Engineering’s joint venture met Airbus en Elbe Flugzeugwerke GmbH (EFW). Na ombouw werd het toestel eind oktober per boot naar Japan vervoerd. Het tweede en derde vliegtuig staan ​​momenteel nog geparkeerd in Frankrijk.

Soring Japan, een dochterbedrijf van Japan Airlines, gaat vanaf april 2024 binnenlandse vrachtvluchten uitvoeren vanaf Tokio naar Hokkaido, Kyushu en Okinawa. In P2F-uitvoering kunnen de vliegtuigen tot 28 ton vracht vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.