Nieuws

DUBAI – Airbus heeft tijdens de eerste dag de Dubai Airshow een aanvullende overeenkomst getekend met airBaltic voor dertig Airbussen van het type A220-300. Deze nieuwe order zal het totale vaste orderboek van de luchtvaartmaatschappij op tachtig vliegtuigen van dit type brengen.

AirBaltic beschikt al over een vloot van 44 A220-300’s en is momenteel de grootste A220-300-operator ter wereld.

De geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij met de Airbus A220-300 gaat terug tot 2016, toen zij launching customer was. In 2020 vernieuwde zij haar vloot om uitsluitend met dit vliegtuigtype te gaan vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.