Nieuws

SCHIPHOL – Vrijdag (3 november) is de inaugurele vlucht van Corendon Dutch Airlines van Schiphol Airport naar luchthaven Hato op Curaçao vertrokken. Bij de gate werden de passagiers feestelijk ontvangen en welkom geheten door CEO Steven van der Heijden en oprichter Atilay Uslu. Later vandaag wordt de gehuurde Airbus A350 op de luchthaven van Curaçao verwelkomd met onder andere een watersaluut en live muziek.  

Met de lancering van de directe route naar Curaçao wil Corendon haar toewijding onderstrepen om haar netwerk op het eiland uit te breiden. De Curaçaose minister van economische ontwikkeling Ruisandro Cijntje, die ook aanwezig was bij het vertrek, sprak van een ‘gedenkwaardige dag voor Curaçao’. 

Corendon vliegt nu drie keer per week tussen Amsterdam en Curaçao. Vanaf 15 december wordt het aantal vluchten uitgebreid naar vijf keer per week.

1 reactie op “Eerste Corendonvlucht onderweg naar Curaçao

  1. Goed dat Corendon kan wedijveren met KLM en TUI op de mooie bestemming Curacao met een A350-900 die ze na afloop waarschijnlijk niet zullen overnemen of aanschaffen. Reden is dat men nu wel een Boeing 737 MAX in dienst genomen hebben en daar past dan voor de piloten een Boeing 787 Dreamliner beter bij. Zelf zou men vanwege het passagiers comfort en ruimere cabine de Airbus kiezen, in plaats van de smallere 787. Maar hoe het ook zij, Corendon voegt er nog een stukje Curacao aan boord die past bij het vakantie gevoel en wens ik hen heel veel Succes toe naar mijn lievelingseiland Curacao !