Nieuws

BLAGNAC – De Franse cabineinrichter Satys Cabin heeft een contract getekend voor het ontwerpen en produceren van de interieuruitrusting voor het nieuwe regionale vliegtuig van Deutsche Aircraft, de D328eco.

Deze binneninrichting zal worden vervaardigd met een nieuwe generatie panelen van biologische oorsprong (gemaakt van hars van kurk- en suikerrietresten). Deze zogenoemde bio-sourced panelen hebben het grote voordeel dat ze veel lichter zijn: ze genereren een gewichtsbesparing van ongeveer 20%.
Ze bieden dezelfde weerstand- en duurzaamheidseigenschappen als conventionele panelen die vooraf zijn geïmpregneerd met fenolhars en honingraat.

De D328eco gaat plaats bieden aan veertig passagiers en moet in 2025 op de markt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.