Nieuws

CALGARY – De vrachtdivisie van Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet heeft Bike’Air in het leven geroepen, een nieuwe service voor veilig en naadloos luchtvervoer van motorfietsen van en naar Canada.

Bike’Air biedt gespecialiseerde transportmogelijkheden en logistieke oplossingen op maat voor motorfietsen. De service, die twee maanden geleden van start ging, is beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale vluchten die Canada met de VS en Europa verbinden. Bestemmingen zijn onder meer Miami, Los Angeles, Barcelona, ​​Dublin, Edinburgh, Parijs, Rome Londen Gatwick en Heathrow. Ze zijn bereikbaar vanaf vier luchthavens in Canada: Calgary, Halifax, Toronto en Vancouver.

Ter gelegenheid van deze nieuwe service heeft WestJet Cargo ervoor gekozen om de reis van de ambassadeur van Bike’Air, de Canadese fotograaf David Goldman, te steunen. De auteur van multimedia-portretseries getiteld ‘The Motorcycle Portraits’. Daarvoor fotografeert hij personen wier leven nauw verbonden is met motorfietsen, waaronder bouwers, racers, verzamelaars en wereldreizigers. Hij gebruikt zijn motor als mobiele fotostudio.

Door Goldman en zijn KTM 790 Adventure uit 2019 op 2 juni van Halifax naar Dublin te vliegen, gaf WestJet Cargo hem een ​​geweldige kans om te genieten van het comfort van Bike’Air’s premium service en om aan de volgende fase van zijn project te beginnen: een indrukwekkende reis door Europa .