Nieuws

HOLLISTER –De Britse lease- en managementmaatschappij Monte Aircraft Leasing heeft een overeenkomst getekend met Cycladic, een regionale Griekse luchtvaartmaatschappij om de conversie van de hun vloot naar emissievrije voortstuwingstechnologieën te onderzoeken.

Mont zal met Cycladic samenwerken om de meest geschikte emissievrije voortstuwingstechnologie voor hun activiteiten te identificeren en zal vervolgens financiering aanbieden voor de ombouw van hun vloot zodra deze technologie is goedgekeurd en gecertificeerd.

Cycladic is een nieuwe regionale luchtvaartmaatschappij in Griekenland die met drie nieuwe Cessna 208B Grand Caravan EX turboprops luchtdiensten tussen de eilanden in de Egeïsche Zee verzorgt.

Monte tekende recent een intentieverklaring voor de aankoop van dertig vliegtuigen van Eviation Aircraft.