Nieuws

KUALA LUMPUR – De Maleisische prijsvechter MYAirline heeft tijdens de Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition (LIMA 23) leasecontracten getekend met Aircastle, Avolon, Genesis en SMBC Aviation Capital voor tien A320-200s, een A320 onderhoudsprogramma voor wiel- en remcomponenten met SIA Engineering Company en een nieuwe joint venture opgericht met Menzies Aviation voor grondafhandelingsdiensten.

De in 2021 opgerichte luchtvaartmaatschappij kreeg in november 2022 toestemming passagiersvluchten uit te gaan voeren vanaf Kuala Lumpur naar Langkawi, Kuching, Kota Kinabalu, Kota Bharu, Penang, Sibu, Tawau en Miri.

MYAirline vliegt momenteel met zeven gehuurde A320-200’s en is voornemens in 2023 zowel de vloot als het aantal bestemmingen nog verder uit te breiden.

Foto: MyAirline.

1 reactie op “Tien extra Airbus A320-200’s naar MYAirline

  1. Alweer een prijsvechter in Maleisie, het worden steeds meer, goed voor de consument, maar of het winstgevend is ? Wel handig als je voor een habbekrats voordelig in Maleisie en verder Zuid Oost Azie wilt rondreizen, kan je het gespaarde geld voor leuke dingen besteden en blijkbaar hebben de lokale inwoners zelf nog het meeste profijt van, geef ze eens ongelijk en gelukkig betreft hier een Airbus vliegtuig…