Nieuws
Foto LifeStyle Aviation

MORRISVILLE – Diamond Aircraft-dealer LifeStyle Aviation heeft aangekondigd dat de in North Carolina gevestigde FLT Academy een vaste order heeft getekend voor tien Diamond DA20-trainers met een optie om dar nog eens nog twintig van de eenmotorige zuigervliegtuigen toe te voegen.

De langetermijnplanning van de academie zou volgens LifeStyle Aviation kunnen leiden tot een order voor mogelijk veertig nieuwe DA20’s in de komende drie jaar.

De nieuwe Diamond singles vormen een aanvulling op de bestaande vloot van vijftig trainingsvliegtuigen van FLT Academy op locaties in Woods Cross en Spanish Fork in de Amerikaanse staat Utah. De vliegopleider is training partner van SkyWest Airlines.

De huidige vloot bestaat uit een mix van DA20’s, DA40’s, tweemotorige DA42’s en Sport Cruisers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.