Nieuws


GENEVE – Op de European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE 2023) zakenluchtvaartbeurs heeft de Italiaanse zakenluchtvaartmaatschappij Air Corporate een vaste bestelling geplaatst voor 43 helikopters bij Airbus Helicopters.

De order bestaat uit veertig eenmotorige H125/H130 helikopters plus drie ACH160’s van Airbus Corporate Helicopters met het Lounge interieur. Air Corporate had al twee ACH160’s in bestelling.

Het nieuwe contract is een uitbreiding van 28 extra bestellingen van het in Verona gevestigde Air Corporate in de afgelopen jaren als onderdeel van een voortdurende vlootuitbreiding. Alleen al in de afgelopen twee jaar heeft Air Corporate zeventien Airbus helikopters in ontvangst genomen, waaronder de eerste van twee tweemotorige H135’s.

Het contract is de grootste bestelling voor commerciële helikopters die door Airbus in Italië is geboekt en de helikopters zullen de komende jaren worden geleverd voor een reeks particuliere en zakelijke passagiersdiensten en voor nutsbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.