Nieuws


GENÈVE – Op de European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE 2023) zakenluchtvaartbeurs in Genève heeft Alpha Star Aviation Service een overeenkomst gesloten met Textron Aviation voor de aankoop van een met vrachtdeur uitgeruste Beechcraft King Air 360C turboprop ter ondersteuning van hun luchtambulancemissie.

De huidige vloot van Alpha Star omvat twee Hawker 900XP zakenjets in ambulance uitvoering. Het bedrijf bestelde onlangs ook twee Cessna Citation Latitudes voor ambulance- en transportmissies. De King Air 360C wordt de nieuwste toevoeging aan de vloot van Alpha Star.


Het bedrijf is een van de grootste luchtambulancebedrijven in de regio, en biedt uitgebreide medische evacuatie- en transportdiensten binnen Saoedi-Arabië en internationaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.