Nieuws
Foto: WKMG News 6/YouTube

HOLLYWOOD – Bij een ongeval met een sleepvliegtuig is woensdag in Hollywood (Florida) de piloot omgekomen. Op videobeelden die vanuit de lucht zijn gemaakt, is te zien hoe de piloot steeds meer moeite heeft om zijn Piper PA-25 op snelheid en hoogte te houden.

De 28-jarige piloot was opgestegen voor een reclamevlucht boven de stranden van de oceaankust. Hij zou melding hebben gemaakt van motorproblemen. Het vliegtuig werd daarbij gehinderd door de last van de enorme reclamebanner. Onduidelijk is waarom het niet lukte om de banner los te koppelen, wat doorgaans bij problemen gebruikelijk is.

Uit onderzoek van de NTSB moet blijken wat de precieze toedracht van de fatale crash is. Op de grond vielen geen slachtoffers.

Hollywood ligt tussen Miami en Fort Lauderdale aan de oostkust van Florida.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.