NieuwsOTTAWA – Bombardier Defence en General Dynamics Mission Systems-Canada werken samen om de volgende generatie Multi-Mission and Anti-Submarine Warfare (ASW)-vliegtuigen te leveren die zullen voldoen aan de eisen die de regering van Canada heeft gesteld aan het Canadian Multi-Mission Aircraft (CMMA) programma.

Beide bedrijven roepen de regering van Canada op een concurrerend, eerlijk en transparant inkoopproces te openen dat uiteindelijk de Canadese innovatie tot bloei zal laten komen, terwijl hoogstaand talent en de Pan- Canadees lucht- en ruimtevaartecosysteem.

De basis voor de oplossing van het Canadian Multi-Mission Aircraft Team is de Global 6500 zakenjet. De Global-familie is volgens het team momenteel het voorkeursplatform voor meer dan tien verschillende missietypes wereldwijd. Het toestel kan onder alle weersomstandigheden worden ingezet met volledige missielading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.