Nieuws

ZÜRICH – Helvetic Airways heeft met leasemaatschappij TrueNoord een overeenkomst gesloten voor de lease van twee Embraer E190’s. Het in Amsterdam gevestigde leasebedrijf en de Zwitserse luchtvaartmaatschappij spraken voor de twee Embraer’s een termijn van drie jaar af.

De twee E190’s vlogen tot voor kort voor TUI België. Het gaat om toestellen uit 2013. Helvetic gaat ze vanaf de basis in Zürich inzetten op eigen lijndiensten en beschikbaar stellen voor andere maatschappijen.

De van TrueNoord geleasede vliegtuigen brengen de vloot van Helvetic Airways op achttien toestellen: vier Embraer E195-E2’s, acht E190-E2’s en zes E190’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.