Nieuws

OOSTENDE – De luchthaven Oostende-Brugge staat tijdens het hemelvaartweekend in het teken van Cirrus-vliegtuigen. De luchthaven en het North Sea Aviation Center verwelkomen dan tijdens een vierdaagse evenement ruim 35 Cirrussen uit binnen- en buitenland.

De bijeenkomst is een initiatief van de Cirrus Owners and Pilots Association (COPA) die wereldwijd leden telt. De internationale gasten komen onder meer uit Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Op zondag 21 mei vertrekken de vliegtuigen weer naar hun thuisbasis.

De Cirrus-collectie is te bezichtigen bij de Noordzee Vliegclub en Restaurant Runway 26=08. Vanaf beide plekken hebben bezoekers uitzicht over de vliegtuigen en het General Aviation-platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.