Nieuws

ATLANTA – Volato heeft de levering van 23 HondaJets bij de Honda Aircraft Company (HACI) veiliggesteld. Toegevoegd aan twee eerder bestelde jets, zal dit resulteren in 25 nieuwe vliegtuigen van dit type die eind 2025 worden geleverd.

Het contract kwam tot stand op het moment dat de operator een toenemende vraag naar vluchten ziet door de groei van het deeleigendom programma, de Stretch Jet Card, Insider Deposit Program en charterdiensten.

Volato en HACI hebben een sterke relatie opgebouwd sinds Volato zijn eerste HondaJet in augustus 2021 in ontvangst nam. Door samen te werken hebben ze de klantervaring geoptimaliseerd, inclusief upgrades van de kombuis en verbeteringen aan onderhoudsprogramma’s.

Volato is ’s werelds grootste HondaJet operator en heeft er momenteel zeventien in de vloot. De operator zal in 2024 ook vier Gulfstream G280’s aan zijn vloot toevoegen, wat meer vluchtopties biedt voor zijn groeiende leden- en klantenbestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.