Nieuws

TAIPEI – De Taiwanese luchtvaartmaatschappij China Airlines heeft bij Boeing acht opties voor 787-9 Dreamliners verzilverd. Deze opties waren vastgelegd toen de maatschappij in augustus 2022 tekende voor zestien Boeings van dat type.

Daarbij behoudt de luchtvaartmaatschappij de mogelijkheid in een later stadium de 797-9 om te wisselen voor de grotere 787-10.

De Dreamliners zijn bestemd om oudere Airbus A330-300’s te gaan vervangen en worden vanaf 2025 geleverd. China Airlines heeft momenteel al 22 Boeings in bestelling staan, inclusief zes 777 Freighters.

De maatschappij vliegt al met tien 777-300ER’s (Extended Range).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.