NieuwsWACO – Het vliegtuigmodificatiecentrum van L3Harris heeft de integratie van het nieuwste op de Gulfstream G550 gebaseerde toestel voor elektronische oorlogsvoering van de Amerikaanse luchtmacht voltooid waarna met het toestel donderdag (4 mei) een eerste testvlucht werd uitgevoerd.

Het Cross Deck-team van Compass Call – L3Harris Technologies, BAE Systems en Gulfstream – richt zich op het leveren van tien EC-37Bs ter vervanging van veertien verouderende elektronische aanvalsplatformen van het type EC-130H. Daarbij zal een deel van de systemen aan boord van de EC-130Hs worden ingebouwd in de EC-37Bs waarvan er momenteel vijf worden ingericht.

De vliegtuigmodificatiecentra van L3Harris bieden volgens de producent een allesomvattende oplossing voor inlichtingen, bewaking en verkenning, vliegtuigtechniek, complexe systeemintegratie, vliegtuigmodificatie, testvluchten en certificering, logistieke ondersteuning voor elektronische oorlogsvoering op diverse militaire en civiele vliegtuigplatforms voor klanten wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.