Nieuws

DUBAI – Emirates SkyCargo heeft op basis van een langlopende wet-leaseovereenkomsten gehuurde twee Boeing 747-400F’s toegevoegd aan haar vrachtvloot.

Beide Boeings vormen een aanvulling op de bestaande vloot van elf Boeing 777-vrachtvliegtuigen, en worden momenteel al drie keer per week ingezet op Chicago en negen keer per week op Hongkong. In het verleden vloog SkyCargo al met 747-400F’s van Atlas Air (tot 2013) en het Belgische ASL (tot 2017).


In de komende tien jaar verwacht Emirates SkyCargo haar bestaande capaciteit te verdubbelen waarbij in 2024 en 20245 vijf nieuwe Boeing 777F vrachtvliegtuigen worden verwacht. Daarnaast worden tien 777-300ER’s verwacht die de komende vijf jaar ullen worden omgebouwd tot vrachtvliegtuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.