Nieuws

MEXICO CITY – Leasemaatschappij SMBC Aviation Capital heeft bij de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Volaris een eerste Airbus A321NX ondergebracht.

De levering maakt deel uit van de dertien leaseovereenkomsten die in 2021 zijn gesloten met de luchtvaartmaatschappij. Volaris De vervoerder zal naar verwachting de tweede A321NX eind 2023 in ontvangst nemen, met nog eens drie A321neo’s en twee A320neo’s gepland voor levering in 2023 en 2024.

In januari 2022 werd al een derde A320neo ondergebracht bij Volaris. Een eerste toestel werd medio oktober 2021 bij Airbus in Toulouse opgehaald, de tweede op 19 november 2021.

.

In augustus 2021 werd ook bekend dat Volaris vier A320neo’s zou gaan leasen bij de China Development Bank Financial Leasing Co. (CDB Aviation). Deze toestellen zouden door Volaris na aflevering aan CDB Aviation worden verkocht en vervolgens worden terug gehuurd voor langere tijd. De eerste twee toestellen werden in oktober 2021 worden, de andere twee in mei 2022. Na de levering daarvan huurt Volaris in totaal zes vliegtuigen bij de Chinese leasemaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.