Nieuws


CAPUA – De Italiaanse fabrikant Tecnam is partner geworden van de Duitse startup Flyvbird om het bedrijf te helpen bij het ontwikkelen van een operatie die luchtdiensten zal gaan leveren vanaf kleinere Duitse luchthavens.

Duitse startende luchtvaartmaatschappij Flyvbird, gelanceerd onder de merknaam Flyvirtual, is van plan een “innovatieve algoritmische” benadering te gebruiken om een ​​alternatief te bieden voor traditionele vervoerswijzen. Met het oog daarop zal Tecnam een P2012 Traveller leveren met plek voor negen passagiers.

In plaats van een traditioneel hub-and-spoke-netwerk, ontwikkelt Flyvirtual een op een app-gebaseerd planningsplatform. Deze optimaliseert met behulp van een eigen algoritme het dagelijkse vluchtschema op basis van betaalde boekingen en operationele beperkingen. Flyvbird zal een vaste reistijd bij het boeken zal bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.