Nieuws
Foto: Roelof-Jan Gort

OOSTENDE – Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV) stationeert een Airbus H175-helikopter in het Deense Esbjerg om offshore-vluchten uit te voeren voor TotalEnergies EP Denmark. Het toestel gaat in opdracht van de oliemaatschappij vluchten uitvoeren naar het Deense deel van de Noordzee.

De in Oostende gevestigde NHV Group beschikt over een vloot van ruim 35 helikopters die worden ingezet in Europa en West-Afrika.

Het bedrijf is met name actief in de energieleverende industrie, maar verleent ook maritieme en havendiensten. Tot voor kort vloog NHV voor de Nederlandse kustwacht, maar die taak is begin dit jaar overgenomen door AW189’s van het Britse Bristow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.