Nieuws

MESA – Boeing gaat 184 AH-64E Apaches bouwen voor het Amerikaanse leger en internationale klanten, waaronder de eerste Apaches voor Australië. Met de order is een bedrag gemoeid van 2,1 miljard Dollar. Dit kan met toekomstige orders zelfs oplopen tot meer dan 3,8 miljard Dollar.

Het Amerikaanse leger zal 115 gereviseerde Apaches ontvangen, met nog eens 15 Apaches die als optie kunnen worden aangeschaft, wat aanzienlijke besparingen voor de belastingbetaler oplevert. De extra 54 helikopters zullen aan Australië en Egypte worden geleverd als onderdeel van de buitenlandse militaire verkoop.

De Apache-vloot van het Amerikaanse leger heeft inmiddels meer dan vijf miljoen vlieguren opgetekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.