Nieuws

FORT WORTH – Het St. Johns County Sheriff’s Office (SJSO) heeft bij Bell een 407GXi helikopter besteld voor hun Aviation Operations Unit.

St. Johns County Sheriff’s Office werd al in 1821opgericht om St. Augustine en St. Augustine Beach te beschermen en te dienen, evenals naburige gemeenschappen in het noordoosten van Florida, waaronder Ponte Vedra, Hastings, Zwitserland, Crescent Beach, Tocoi, Bakersville, Picolatta, Orangedale, Fruit Cove, Summer Haven en Vilano Beach.

Kort voor deze politie order bestelde inger Aviation uit Taiwan ook een 407 GXi bij Bell. Met deze helikopter zullen hoogspanningsleidingen worden gecontroleerd.

De 407GXi is uitgerust met Garmin’s G1000H NXi geïntegreerde cockpiten de nieuwe Rolls-Royce M250-C47E/4-turbine met twee tweekanaals FADEC Het toestel staat te boek voor een kruissnelheid van 133 kts (246 km/h) leveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.