Nieuws

VERGIATE – Mitsui Bussan Aerospace (MBA), de geautoriseerde distributeur voor de Leonardo AW139-, AW169- en AW189-helikoptermodellen in Japan, heeft zes AW139’s besteld.

Deze laatste bestellingen bevestigen volgens de fabrikant het aanhoudende succes van de AW139 in Japan met momenteel bijna 70 eenheden in gebruik. De AW139-vloot in het land groeit snel met nieuwe leveringen na eerdere en geplande bestellingen , waaronder twee helikopters voor de Japanse kustwacht (bestaande uit 21 AW139’s besteld door deze operator) en twee voor de Japan National Police Agency.

Bovendien zullen in 2024 drie AW139’s worden overgedragen aan respectievelijk Ishikawa Prefecture Fire Fighting & Disaster Relief, Ministry of Land, Infrastructure & Transport of Hokuriku en Saitama Prefecture Fire Fighting & Disaster Relief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.