Nieuws

ATLANTA – De Milestone Aviation Group gaat vier Leonardo helikopters verhuren aan de Duitse offshore-helikopteroperator HeliService International.De deal werd tijdens de Heli-Expo 2023 in Atlanta bekend gemaakt.

De huurovereenkomsten hebben betrekking op twee Leonardo AW139's en twee AW169's. Milestone heeft onlangs de eerste AW139 overgedragen aan HeliService en de levering van de tweede AW139 staat gepland voor  april.

HeliService is van plan om de AW139's te exploiteren op zijn offshore windpark in de Duitse Bocht in het zuidoostelijke deel van de Noordzee. De AW169's, die Leonardo medio 2023 zal leveren, zullen volgens Milestone offshore windprojecten in Taiwan ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.