Nieuws

SCHIPHOL –

BRUSSEL – Transavia voegt deze zomer vier bestemmingen in Spanje en Griekenland toe aan het netwerk vanaf Brussels Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf 29 juni naar Malaga, Santorini en Sevilla. Verder wordt winterbestemming Tenerife ook een zomerbestemming.

Transavia begon in de zomer van 2022 met vliegen vanaf Brussel. De luchtvaartmaatschappij merkt een groeiende vraag naar tickets voor zowel zon- als winterbestemmingen vanaf de Belgische luchthaven, ook voor Nederlandse passagiers in het zuiden.

Deze winter kan vanaf Brussel nog gevlogen worden naar Salzburg, Innsbruck, Tenerife, Alicante en Faro. Komende zomer stonden Zakynthos, Ibiza, Heraklion, Alicante en Faro al in het schema. Daar komen nu dus Malaga, Santorini, Sevilla en Tenerife bij.

De tickets naar de nieuwe bestemmingen zijn vanaf deze week te boeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.