NieuwsDublin – De in Ierland gevestigde leasemaatschappij Avolon heeft drie nieuwe Airbus A320-200neo’s geleverd aan ITA Airways. De vliegtuigen zijn de eerste A320neo’s in de vloot van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij .

De vliegtuigen, die de opvallende nieuwe blauwe kleurstelling van het bedrijf dragen, zullen haar korte- en middellangeafstandsdiensten in het zomerseizoen van 2023 ondersteunen.

Later in het jaar zullen nog eens twee vliegtuigen van dit type worden geleverd, ter ondersteuning van de doelstelling van ITA Airways om tegen 2026 voor 80% uit zuinige vliegtuigen van de nieuwe generatie te bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.