Nieuws


OXFORD – Boeing Defense UK is het nieuwste en laatste defensie- en ruimtevaartbedrijf geworden dat zich heeft aangesloten bij de H175M Task Force om de Britse New Medium Helicopter-vereiste aan te pakken.

Als de super-mediumklasse Airbus H175M wordt geselecteerd om de Airbus Puma HC2 te vervangen, zal Boeing Defense UK training geven aan vliegtuigbemanningen, grond- en onderhoudspersoneel.

De H175M Task Force werd gelanceerd tijdens de RIAT 2022 vliegshow in het VK en omvat ook defensie- en helikopterspecialist Babcock die de cruciale rol vervult van ondersteuningspartner voor de H175M in Britse dienst op militaire operatielocaties. Daarnaast levert teamgenoot Martin Baker gespecialiseerde diensten voor het plaatsen van troepen en cabine-integratie.

In Belfast en het Schotse Prestwick is Spirit AeroSystems begonnen met uitgebreide gedetailleerde ontwerp- en fabricageactiviteiten voor de H175M. Pratt & Whitney Canada is formeel partner in het team voor het leveren van de PT6C-67E-turboshaftmotoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.