Nieuws

CHENGDU – Sichuan Airlines heeft een bestelling geplaatst bij 321 Precision Conversions voor drie ombouwkits waarmee Airbus A321-200 passagiersvliegtuigen kunnen worden omgebouwd tot A321-200PCF vrachtvliegtuig. Sichuan wordt daarmee de eerste klant in China is voor het Amerikaanse bedrijf.

Volgens 321 Precision Conversions, een joint venture tussen Precision Aircraft Solutions en de Air Transport Services Group, is Sichuan Airlines van plan is om ten minste drie omgebouwde vrachtvliegtuigen aan haar vloot toe te voegen.

In afwijking van gewone ombouwovereenkomsten, zal Sichuan Airlines de installatie van de ombouwkits zelf afhandelen, omdat het moederbedrijf eigenaar is van een onderhouds-, reparatie- en revisiefaciliteit (MRO) in Chengdu.

Sichuan Airlines exploiteert meer dan 180 passagiersvliegtuigen, maar wil haar kleine vrachtvloot uitbreiden. Het exploiteert drie in de fabriek gebouwde Airbus A330-200F vrachtvliegtuigen en zal naar verwachting dit jaar twee omgebouwde A330-300 vrachtvliegtuigen in lease krijgen.

MSN 1926 zal als eerste bij SMECO in Chengdu worden omgebouwd. Foto:Precision Conversions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.