Nieuws

BAGDAD – Op de internationale luchthaven van Bagdad is de eerste van in totaal zestien Boeing 737-8 MAX varianten overgedragen aan Iraqi Airlines. Eind april 2023 zou Iraqi Airways dat aantal al moeten zijn opgelopen tot vijf.

Iraqi Airlines heeft daarnaast tien Boeing 787 Dreamliners besteld, waarvan de eerste twee vliegtuigen later dit jaar zullen arriveren. Ooj werd een Boeing B737-10 besteld, maar die wordt pas tussen 2024 en 2027 geleverd.

De nationale luchtvaartmaatschappij van Irak heeft onlangs ook vier Airbus A220-300-vliegtuigen ontvangen en een vijfde vliegtuig staat gepland voor maart 2023.			
			

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.