Nieuws

TOULOUSE-FRANCAZAL – De Franse nieuwkomer Auro Aero kan dankzij een investering van Toulouse-Métropole en de regio Occitanie een nieuwe fabriek gaan bouwen op de luchthaven Toulouse-Francazal. Met de investering is een bedrag van 150 miljoen Euro gemoeid.

Aura heeft momenteel orders op zak voor meer dan honderd eenmotorige Integral vliegtuigen en meer dan 330 getekende intentieverklaringen voor de elektrisch aangedreven ERA die plaats gaat bieden aan negentien passagiers.

Het personeelsbestand moet hierdoor groeien van 160 naar 1.600 terwijl de ‘ Aura Factory’ een oppervlakte gaat krijgen van 40.000 vierkanten meter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.