Nieuws

WICHITA – Textron Aviation Inc. heeft een special mission Cessna Grand Caravan EX overgedragen aan het Belize Ministry of National Defence and Border Security.

De Grand Caravan EX die is afgeleverd aan het Ministerie van Nationale Defensie en Grensbeveiliging van Belize zal worden gebruikt als platform voor meerdere missies waaronder Intelligence, Surveillance and Reconnaissance (ISR), Casualty Evacuation (CASEVAC), Search and Rescue (SAR), Air Mobility , Light Air Drop en andere noodzakelijke operaties.

De Grand Caravan EX is uitgerust met een elektro-optische/infrarood (EO/IR) sensor, missieconsole voor de operator, tactische radio’s en datalink. Textron Aviation zal piloot-, missie-operator- en onderhoudstraining geven.

Het Foreign Military Sale (FMS)-contract werd uitgevoerd door het U.S. Army Contracting Command,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.