Nieuws

MELBOURNE — Boeing is naar eigen zeggen klaar om de geavanceerde T-7 Red Hawk trainer aan Australië aan te bieden om de missie gereedheid van de toekomstige defensiepiloten van het land te helpen verzekeren.

De Red Hawk is volgens de fabrikant een nieuw kosteneffectief systeem dat een trainingsvliegtuig combineert met een simulator op de grond om oudere trainers te vervangen. De T-7 zou kunnen worden gebruikt om toekomstige Australische piloten van F/A-18F Super Hornets, EA-18G Growlers, F-35’s en andere defensievliegtuigen te trainen met behulp van live en ‘as real-as-it-gets’ virtuele simulatie.

De aankondiging werd gedaan tijdens de Avalon 2023 Australian International Airshow, waar Boeing een T-7-simulator meebracht voor klantdemonstraties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.