Nieuws

DUBLIN – Het Ierse EirTrade Aviation zal de demontage en onderdelenverzending beheren van ’s werelds eerste twee Boeing 787-8 Dreamliners die uit de commerciële dienst worden gehaald. Beide tien jaar oude vliegtuigen worden tegelijkertijd off-site gedemonteerd. De onderdelen komen naar verwachting eind maart beschikbaar.

EirTrade voert de vliegtuigdemontageactiviteiten uit in haar vestiging in Knock in het westen van Ierland. Het bedrijf draagt zorg voor het verkopen, leasen of uitwisselen van materiaal dat uit beide vliegtuigen is verwijderd en dat zal worden opgeslagen in een van de faciliteiten van EirTrade.

De 787-8 Dreamliner, die voor het eerst in 2011 commercieel werd ingezet, blijft Boeing’s vlaggenschip voor de lange afstand en was tot voor kort nog niet buiten dienst gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.