Nieuws

BERLIJN – Tecnam en de Italiaansen pilotenopleider Professional Aviation hebben hebben tijdens Pilot Expo Berlin de koopovereenkomst aangekondigd voor negen extra Tecnams.

De in Bologna gevestigde vliegopleider wil zes eenmotorige P-2008JC varianten en drie tweemotorige P2006T vliegtuigen aan de vloot gaan toevoegen. De vliegtuigen zullen worden gebruikt voor zowel PPL – Private Pilot Licence – tot MCC/JOC – Multi Crew Cooperation Course/Jet Orientation Course, modules voor ATPL-cursussen.

De beroepsluchtvaart kent sinds 2017 een gestage groei. Om aan de continu toenemende vraag naar piloten van grote luchtvaartmaatschappijen te voldoen, verhoogt de academie de jaarlijkse studentencapaciteit met 50% tegen 2025. Een belangrijke pijler van deze uitbreiding is de vliegtuigvloot.

Momenteel exploiteert Professional Aviation al Tecnam-vliegtuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.