Nieuws

DRESDEN – De Elbe Flugzeugwerke GmbH (EFW) en Sichuan Haite Hi-Tech (Haite), een beursgenoteerde aanbieder van MRO-oplossingen voor vliegtuigen in China, hebben een intentieverklaring getekend voor samenwerking op het gebied van Airbus Passenger-to-Freighter (P2F) conversies.

In het kader van de samenwerking zal Haite P2F-conversies uitvoeren voor het A321P2F-programma van EFW in de fabriek van Haite in Tianjin, China. Als het eerste externe conversiebedrijf voor het A321P2F-programma van EFW, zal Haite beginnen met één conversielijn en het eerste A321-vliegtuig voor conversie in derde kwartaal 2023 introduceren.

Dit brengt het totale aantal conversiesites dat EFW heeft voor zijn A321P2F-programma op vier namelijk in San Antonio (VS), Singapore; en Guangzhou en Tianjin (China).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.