Nieuws

PECATU – Op het Indonesische eiland Bali wordt momenteel op een 150 m hoge klif boven Nyang-Nyang Beach een uitgefaseerde Boeing 737 omgebouwd tot luxe vakantievilla. Het toestel werd aangeschaft door Felix Demin die tevens eigenaar is van de Buble Hotel Bali hotelketen. De 737 was in dienst van Mandala Airlines.

Volgens Demin wacht gasten niet alleen een fenomenaal uitzicht, maar ook een ongekend luxe onderkomen met twee slaapkamers en een eigen zwembad.

De ‘Privet Jet Villa by Hanging Gardens’ is vanaf april te huur, houd rekening met een vanaf prijs van 6.000 euro per nacht (ontbijt inbegrepen).

1 reactie op “Ex-737 Mandala Airlines wordt vakantiebungalow…

  1. Dit wordt wel een “vliegende start” van een exclusief en duur en uniek verblijf op het mooie eiland Bali. Als er nog een landingsplaats voor een helikopter bijkomt kan men zo van en naar het vliegveld reizen naar deze bijzondere verblijfs accomodatie.
    Het waaien van de wind en ruizen van de zee dat geeft wel een heel apart gevoel. Hoop dat het wel een goed en uitgebreid ontbijt is en niet alleen een broodje ham of kaas met bakje koffie of thee, maar een echt Balinees ontbijt met Aziatische lekkernijen.