Nieuws

DEURNE – Naast de luchthaven van Antwerpen zal een nieuw luchtvaartthemapark worden gerealiseerd, Captain Jack. Het hart van themapark wordt volgens de initiatiefnemer een indoor luchtvaartparadijs waar ‘fun en interactieve experimenten hand in hand gaan’.

Bij Captain Jack worden in de toekomst twee uitgerangeerde 747s neergezet. Het ene toestel krijg na een upgrade met de modernste technieken en volgens de huidige luxe standaard een functie als ‘Jumbotel’ met comfortabele familiekamers (35 m2), standaard tweepersoonskamers (30 m2), een zespersoonskamer met trapje naar het bovendek en een luxe suite (50 m2) in de neus of de staart.

De andere Boeing wordt een ‘Jumbobizz’ met alle nodige kantoorfaciliteiten en twee vergaderruimtes voor tien personen, één voor 74 of twee grotere voor 90 mensen. Uiteraard met uitzicht op de landingsbaan vanaf het vleugelterras of vanuit de vliegtuigraampjes.

Het project is een idee van Jack Schoepen, de zoon van Bobbejaan Schoepen die Bobbejaanland oprichtte. Als alles meezit, wordt in 2024 begonnen met het inrichten van het vijf hectare grote terrein.

Illustraties: Captain Jack.

1 reactie op “België krijgt in 2024 eigen ‘Aviodrome’

  1. Belgadrome, als tegenhanger voor onze Aviodrome.