Nieuws

SAO JOSE DOS CAMPOS – Air New Zealand heeft een overeenkomst getekend met Embraer om zich aan te sluiten bij de Energia Advisory Group.

Deze groep luchtvaartmaatschappijen, verhuurders, fabrikanten en andere luchtvaartexperts adviseren het Energia-project van Embraer over de ontwikkeling van duurzame vliegtuigen voor de toekomst .

Embraer wordt daarnaast een langetermijnpartner in het Mission Next Gen Aircraft initiatief van Air New Zealand en werkt samen met de luchtvaartmaatschappij om de ontwikkeling en introductie van emissievrije vliegtuigtechnologie voor de regionale vloot in Nieuw-Zeeland te versnellen.

De bedrijven gaan samenwerken aan de ontwerpeisen voor de volgende generatie duurzame vliegtuigen. Air New Zealand is een luchtvaartmaatschappij met complexe missie- en vlootvereisten vanwege talrijke binnenlandse activiteiten, waarbij klanten en vracht worden vervoerd naar twintig verschillende regio’s in Nieuw-Zeeland.