Nieuws

VERO BEACH – Piper Aircraft heeft een Agile Manufacturing Robot (AMR) van Wilder Systems ingepast in de M600/SLS productielijn.

Deze AMR is het resultaat van een samenwerking tussen Piper Aircraft en Wilder Systems om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in de hele fabriek te verbeteren. In het bijzonder is de AMR geprogrammeerd om PA-46-600TP-vleugels te boren.

De toevoeging van deze AMR zal bijdragen aan het doel van Piper om de productie te verhogen om te voldoen aan de groeiende vraag naar de M600/SLS in de huidige markt.

De AMR is een autonoom systeem met een lichte booreenheid, een HSK-E25-gereedschapshouder en een programmeerbaar boorproces. Het heeft ook een geavanceerd veiligheidssysteem, bewaakt door Keyence Safety Scanners, dat stopt met werken als een gebied binnen de scanner wordt geactiveerd.